جشنواره غذا با محوریت طبخ آبزیان در تویسرکان برگزار شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تویسرکان از برگزاری جشنواره غذا با محوریت طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در روز چهارشنبه ۱۸ بهمن‌ماه در تویسرکان خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی همدان، اسحاق ترکاشوند گفت: این جشنواره به همت اداره جهاد کشاورزی شهرستان و با همکاری اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تویسرکان و با هدف ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان در سبد غذایی خانوار برگزار شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تویسرکان گفت: تقارن برگزاری این جشنواره و دهه مبارک فجر و همچنین اعیاد ماه رجب موجب استقبال بسیار خوب بانوان تویسرکانی از این جشنواره شد.

او افزود: در این جشنواره ۵۰ گروه شرکت کردند که ۱۵ گروه برتر موفق به جلب نظر داوران شده و هدایایی به رسم یادبود دریافت کردند.

انتهای پیام/

کد خبر 1402112001240
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha